Par mums

Izsmalcināta. Reta. Dabiska.

Īsta amatnieku pica: 48 stundu fermentācija

Mūsu neapoles un mūsdienu stila picas top ar retu un izsmalcinātu tehniku: 48 stundu kontrolētu fermentāciju. Tikai pieredzējuši picu meistari spēj pārvaldīt šo procesu, kas pārvērš vienkāršu mīklu par dzīvu meistardarbu. Kas to padara unikālu? Atšķirībā no rūpnieciski ražotām mīklām vai īslaicīgas fermentācijas, šī metode prasa precizitāti, pacietību un dziļas zināšanas par fermentācijas zinātni. Rezultāts – viegla, gaisīga garoza ar bagātīgu, sarežģītu garšu – riekstainu, viegli skābenu un intensīvi aromātisku. Labāk garšai un veselībai • Ilgā fermentācija sadala glutēnu un fitīnskābi, padarot mīklu vieglāk sagremojamu. • Process uzlabo uzturvielu pieejamību un pazemina glikēmisko reakciju. • Garša ir bagātīgāka, dziļāka un apmierinošāka – īsts umami katrā kumosā. Šī nav ātrā ēdināšana. Tā ir lēni gatavota pica ar dvēseli – reta pat Itālijā.

48 stundu fermentēta pica – Laika pāri stāvoša garša

Mūsu picērijā mēs negatavojam ātro ēdienu. Mēs radām gastronomiskus piedzīvojumus. Mūsu mīkla tiek rūpīgi fermentēta 48 stundas kontrolētā temperatūrā – tas ir lēns un precīzs process, ko apgūst tikai prasmīgas rokas. Tā ir reta māksla. Tikai nedaudzi meistari izvēlas šo garo fermentāciju neapoles un mūsdienu stilā. Šī metode ir sarežģīta, nestabila un nepieļauj nekādas īsceļus. Bet rezultāts ir izcils. Kāpēc tas ir labāk: • 🌾 Gremošana: ilgā fermentācija sadala glutēnu un antinutrientus, atvieglojot gremošanu. • 🧬 Veselība: process uzlabo uzturvielu pieejamību un palīdz regulēt enerģiju un apetīti. • 🍷 Garša: sagaidiet sarežģītību, dziļumu un eleganci – garoza ar raksturu, smalku skābumu un riekstu aromātu. Tas ir reti. Tas ir īsts. Ja jums rūp, kā ēdiens liek justies – ja meklējat garšu ar dvēseli – esat to atradis.

"Mūsu meistardarbs"

Mēs izmantojam 48 stundu auksto fermentāciju, kas ļauj mīklai attīstīt pilnvērtīgu garšu, aromātu un tekstūru – vienlaikus padarot to vieglāk sagremojamu. Šī lēnā metode prasa precīzu līdzsvaru starp temperatūru, laiku un fermentāciju – un to spēj tikai prasmīgi picu meistari. Rezultāts? Garoza, kas ir viegla, aromātiska, bagātīga un neatkārtojama.
lvLatviešu valoda